Иван Димитров от Ловеч, който е фитнес инструктор в Обединеното кралство и когото

...
Иван Димитров от Ловеч, който е фитнес инструктор в Обединеното кралство и когото
Коментари Харесай

Българинът, драскал по Колизеума, се извинил в полицията

Иван Димитров от Ловеч, който е фитнес инструктор в Обединеното кралство и когото милиони по света видяха да написа по стените на Колизеума, се е извинил на полицията за вандалската си демонстрация, написа Daily Mail.
Прочетете още
За дейностите на 27-годишния мъж се разбра, откакто американският турист Раян Луц разгласява клип в интернет по какъв начин Иван издълбава своето име и това на приятелката си Хейли в античната тухлена зидария.

Майор Роберто Мартина от карабинерите съобщи пред MailOnline: „ Колегите ми са разговаряли с него и той е изразил своите извинения и откровено разкайване за стореното ”.

„ Свърза се с нас, откакто открихме мобилния му телефон от хотела и му оставихме известие да ни се обади. Естествено, той се притесняваше за правните последствия и всички те му бяха обяснени ”, добави униформеният.

„ Каза ни, че е доста смутен от това, което е направил. Мисля, че се притесняваше от последствията и от възможен правосъден развой. Ние му обяснихме, че може да получи затвор от две до пет години и санкция до 15 000 евро ”, сподели още Роберто Мартина.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР